טיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

22/01/2013 | 15:39 | מאת: דינה

אני ובעלי תקופה ארוכה בטיפולי פוריות, הטיפולים גורמים למתיחות ומריבות ביני לבין בעלי . האם כדי לפנות לטיפול פסיכולוגי ? והאם עדיף טיפול אישי או זוגי?

חשוב לשקול פנייה לטיפול כאשר את מרגישה שתחושות שליליות כמו חרדה או דיכאון כמציפות, משתלטות ומתמשכות, ושגרת החיים נפגעת, גם במישור הזוגי. כדאי לבדוק עם בן זוגך כיצד מרגיש לגבי רעיון הפניה ליעוץ/תמיכה רגשית ומשם להתקדם עם הנושא. ניתן להביא גם ההתלבטות לגבי טיפול אישי או זוגי אל איש המקצוע ולברר זאת שם. לילה טוב, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה