פוריות.

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

27/12/2012 | 13:58 | מאת: עדן22

שלום לכולם, אני מחפשת תשובה לשאלה שלי ובנתיים אני מיואשת וללא מענה.. חשבתי לעצמי אולי כאן אוכל לקבל תשובה סוף סוף מאיזה מומחה..או אדם שמבין! לפני כמה חודשים החלטתי אני ובת זוגתי לעשות הזרעה ולהיכנס להריון ..הבעיה היא שמאז שנבדקתי אצל רופא הנשים שלי התגלתה אצלי פטרית קנידה שלא מרפה..כמה חודשים שאני מנסה טיפולים עם הרופא שלי אבל חוץ מכדורים ונרות אין לו משהו טוב יותר ולי זה לא עוזר...אז כרגע הזמן עובר ואני חסרת מעש...שאלתי היא האם אפשר לעשות הזרעה כשיש קנדידה?! זה אפשרי או מה עושים במצב כזה?!אשמח לתשובה שתעזור לי.

שלום, שאלתך נוגעת לתחום הרפואי ולכן ממליצה לך להפנות לפורום רלוונטי. מניחה שהרופא שאליו פנית בנוגע להזרעה אמור להתייחס למצב של הפטריה ולהמשיך ולהתאים לך את הטיפול הנכון. שבוע טוב, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה