הזרעה או הקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

28/10/2012 | 21:16 | מאת: קרן

שלום, אני בת 38 וארבעה חודשים. עשיתי כבר 2 הזרעות שלא צלחו. האם כדאי לי לעשות הקפאת ביציות לפני המשך התהליך של הזרה..שיהיה ליתר בטחון? האם כדאי לעבור למבחנה? אני מבולבלת... תודה.

קרן שלום, שאלתך נוגעת לתחום הרפואי ולכן ממליצה לך מאוד לשתף את הרופא המטפל בך בלבטיך. אני לא יודעת מדבריך מדוע הופנית להזרעות אך שיחה עם הרופא יכולה לשפוך אור לגבי מסלול ברור יותר של טיפולים (למשל, כמה הזרעות תנסו לפני מעבר לטיפול הפריה חוץ גופנית, מתי יש לשקול הקפאת ביציות). בתקווה שלא יהיה צורך בישום טיפולים נוספים, לילה טוב, קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה