שיפור איכות ביציות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

05/08/2012 | 16:22 | מאת: מאיה

שמעתן פעם על שיפור באיכות הביציות? היום הרופא הודיע לי שהוא עושה לי מחזור טיפול שלפיו הוא יקבע איך להתקדם אם בכלל... וזה כבר אחרי 10 טיפולים קודמים ללא הצלחה. לדבריו איכות הביציות שלי ככל הנראה לא טובה ואז אין סיבה להמשיך בטיפולים כי זה לא יעזור. מישהי נתקלה בדבר כזה? מה אפשר לעשות?

30/08/2012 | 22:47 | מאת: שוש

היי במחזור הראשון הביציות שלי גם היו באיכות לא טובה. במחזור השני התחלתי ליטול דקסמטזון (סוג של סטרואיד), הורידו לי את כמות ההרמונים מה שגרם לפחות ביציות, ובנוסף התחלתי ליטול כדורים סינים לזרימת הדם וחיזוק הרחם, הביציות היו באיכות טובה. בהצלחה

12/09/2012 | 16:59 | מאת: מאיה

היי שוש תודה על התגובה. אילו כדורים סינים את לוקחת? איך אפשר להשיג אותם? קיבלתי במחזור הזה גם סטרואידים ואני מקווה לטוב. שנה טובה ובהצלחה לכולן.

20/01/2013 | 10:24 | מאת: גלין11

היי. האם הרופא אמר לך שלא כדאי לך להמשיך או את חושבת כך ? יש הרבה לשמר בנושא התזונה. כמו כן טיפולים אלטרנטיביים. ניסית ? אשמח לעזור.

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה