מחפשת תרופות מוזלות לפני הקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

23/07/2012 | 21:58 | מאת: נעה

שלום. שמי נעה,אני בת 33 וטרם התחתנתי. מאז ומעולם קיוויתי למשפחה שמחה ובריאה עם ילדים ככל שינתנו לי. והיום,בגילי, אני רואה את החלום הזה הולך ומתרחק ממני. לכן החלטתי לאחרונה להתחיל בתהליך של שאיבת ביציות לצורך שימור הפוריות שלי גם לעתיד הקצת יותר רחוק מתוך תקווה להקים בית ומשפחה עם עם בעל וילדים. בחודש הבא אתחיל את הטיפול ואת הפרוצדורה. ב"ה אני עובדת ומתפרנסת אך הוצאות הטיפול והתרופות הנחוצות הן רבות רבות רבות ומאחר שקופות החולים אינן משתתפות בהוצאות אשמח לשמוע אם מישהי יודעת על גמ"ח לתרופות כאלה או אם למישהי נשארו חלק מהתרופות והיא רוצה למכור במחיר מוזל. אני זקוקה לגונאלf 300, דקפפטיל, פרגווריס. תודה רבה- נעה

25/07/2012 | 11:04 | מאת: 1357im

יש לי גונאל בתוקף עד סוף החודש. 900 יח'. לא נפתח ונשמר בקירור. את מוזמנת ליצור קשר במייל [email protected]

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה