האם אוננות עלול לגרום להפסקת המחזור?

דיון מתוך פורום  פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה

08/07/2012 | 16:05 | מאת: חנה

שלום, אני בת 18 , ובגיל 14 בערך הייתי מאוננת הרבה במקלחת עם זרנוק מים לחור המחזור. בשנתיים האחרונות המחזור לא מסודר מגיע פעם בשבע חודשים . פעם אחרונה שקבלתי היה לפני תשעה חודשים. אני פתאום מפחדת שאולי בגלל שהייתי מאוננת עם זרנוק של מים, אולי גרמתי להצפת הביציות ולהעילמותן . כמו כן אני מפחדת שבגלל אי סדירות של המחזור עלולה להיות לי בעיה בהבאת ילדים לעולם. הרגיעי אותי בבקשה.

חנה שלום, לא נשמע שיש קשר בין הדברים אך הדבר דורש מענה רפואי. אי קבלת מחזור במשך חודשים כה רבים דורשת בדיקה ובירור ולכן יש לפנות לרופא נשים על מנת לעשות בירור מקיף ולספק דרך התמודדות עם היעדר המחזור. קרן

מנהל פורום פוריות - ייעוץ רגשי ותמיכה