בלוטה בגב העליון אצל בני (יש לו ויפי שנט)

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

14/02/2003 | 23:29 | מאת: לירון

שלום לבני בן השלוש גילינו היום כי יש לו נפיחות קרוב לעמוד השידרה מתחת לצוואר רופא ילדים בדק ואמר כי זוהי נפיחות ושהוא מצליח להזיז את זה הוא טען שנלך ביום ראשון לאולטראסאונד לראות איך לטפל בזה והרגיע אותנו שזה לא מסוכן. הרופא נתן 4 אפשרויות - פיברומה או ליפומה או המטומה או ציסטה רציתי לדעת מכיוון שאני קצת לחוץ - ממה זה נוצר האם זה מסוכן ואיך מטפלים בכל אחד מן המקרים הללו? לבני יש שנט כבר 3 שנים עקב פגות (דימום) האם זה קשור לשנט? למרות שהנפיחות בגב? אציין כי זה לא כואב לו והוא מתפקד כרגיל תודה

15/02/2003 | 23:07 | מאת:

לירון שלום לצערי לא ניתן לענות לך מבלי לראות את הילד. ד"ר אשכנזי

15/02/2003 | 23:48 | מאת: לירון

ואם לא היה לו שנט מה היית אומר?