צהבת

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

17/06/2015 | 13:00 | מאת: גיא

שלום הבן שלי בן 7 יש לו חסר ב IGA iga sensetive <5.78 iga sensetive <26.1 ולגבי צהבת hepatitis Bs Ab התוצאה : negative 3.9 hepatitis Bs Ag התוצאה : negative hepatitis Bs TOT התוצאה : negative hepatitis Be Ab התוצאה : negative hepatitis C Ab התוצאה : negative השאלה האם כדאי לתת לו חיסון חוזר ואיזה חיסון דור שלישי או אחר איזה סוג ואיזה מינון? תודה גיא

גיא שלום, כדאי לחסנו שנית לצהבת B. עדיפות לתכשיר הנקרא Sci-B-vac, אשר לו אחוזי כיסוי טובי יותר, במיוחד אם נכשלו תכשירים כמו ה-engerix . לרוב נדרשת רק מנה אחת. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים