חיסונים לילדים כאשר אחד מבני הבית מקבל תרופה המדכא

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

05/08/2013 | 13:57 | מאת: רונית

שלום רב, יש לי תינוק בן שלושה שבועות ורציתי לשאול לגבי החיסונים צהבת a, צהבת b, מחומשת, דלקת ריאות, וירוס רוטה, חצבת, חזרת, אדמת והאבעבועות רוח. אני חולה בדלקת מפרקים ראומטית ומקבלת זריקת אנברל פעם בשבוע ( תרופה המדכאת את המערכת החיסונית) ורציתי לדעת כיצד החיסונים ישפיעו עליי והאם יש משהו שאני צריכה לעשות כדי למנוע תופעות לוואי אצלי כאשר בני מקבל את החיסונים הללו. תודה ..

06/08/2013 | 20:29 | מאת: פרופ' אלי סומך

רונית שלום, אין מניעה כי בנך יתחסן בחיסונים הללו ואינך צריכה לנקוט באמצעים מיוחדים פרט להקפדה על כללי היגיינה בסיסיים החשובים בעיקר לאחר מתן חיסון הרוטה. לבריאות

מנהל פורום חיסונים לילדים