Hepatitis B Surface Ab

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

16/02/2017 | 21:45 | מאת: יבגניה

שלום, כשהייתי בהריון עשיתי בדיקה ל- Hepatitis B Surface Ab והתוצאה שהתקבלה: Undetectable אינטרפרטציה של התוצאות: גדול מ- mIU/ml מחוסן - 10 התינוק שלי בן שבועיים כרגע ובינתיים לא חיסנתי אותו נגד הפטיטיס B. האם עפ"י התוצאות שלי אני יכולה להדביק אותו דרך הנקה?

יבגניה שלום, משמעות תוצאת הבדיקה שציינת הינה שאינך מחוסנת לצהבת B, אך אין משמעותה שאת נשאית של המחלה או חולה בה. על מנת לשלול או לאושש את יכולתך להדביק את בנך, בהנקה או בדרך אחרת, עלייך להיבדק לעניין זה. בברכה,

19/02/2017 | 10:03 | מאת: יבגניה

תודה רבה, איך נקראת הבדיקה שעלי לעשות?

שלום, בשלב הראשון עלייך לבצע בדיקת דם ל- HBsAg+HBsAb במידת הצורך תצטרכי גם להשלים בדיקות נוספות. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים