ציסטה בראש

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

03/05/2008 | 22:54 | מאת: בילי

בעקבות טינטוס כרוני 12 שנים ולפתע כאבי ראש מצד שמאל עברתי סיטי בראש והתגלתה לי ציסטה קטנה מרטנציה במערת הספנואיד משמאל הרופא אמר לי שאין מה לנתח הציסטה קטנה אבל כאבי הראש ממשיכים ובמיוחד בלילה שאני הולכת לישון הרבה גם במהלך השינה תעלות השמע תקינות ובסיכום ללא ממצא פתלוגי מלבד שינויים במסטאידים מה פרוש הדבר ומה גורם לי לכאבי ראש האם יש צורך ללכת לעבור m r i אני מאוד מודאגת

04/05/2008 | 06:03 | מאת: ד"ר עדי בירון

סיפרת על ציסטה בספנואיד ואח"כ על ממצאים במסטואיד. לא ברור לי אם טעית במונח או שיש ממצאים גם כאן וגם כאן.

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר