חשש מגרורות

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

17/01/2008 | 00:30 | מאת: ידין

אשתי, בת 53, לפני חמש שנים התגלה אצלה סרטן שד. עברה ניתוח, הקרנות וטיפול כימוטרפי (בלוטות נקיות). בהמשך לכאבי גב עברה מיפוי עצמות. הסיכום - "קליטה מוגברת באזור מסטויד מימין - טיבה לא ברור. דרוש המשך בירור רדיולוגי. שאר קליטה מוגברת כנ"ל ככל הנראה על רקע שינויים ניוונים או דלקתיים". האם צריכים להיות מאוד מודאגים מהחלק הראשון של הסיכום ?

17/01/2008 | 13:04 | מאת: ד"ר עדי בירון

לצערי, גם אם אומר לך לא לדאוג, קשה יהיה לך לבצע. הדבר הנכון ביותר הוא לפנות בהקדם האפשרי למומחה א.א.ג. שיבדוק ויחליט במה מדובר.

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר