בלוטה באזור הגרון/לסת תחתונה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

30/12/2009 | 08:00 | מאת: מימי

שלשום הרגשתי מעין גולה קטנה באזור שמעל הגרוגרת, בדיוק בין הגרון ללסת התחתונה. אתמול הבלוטה כבר הכפילה ואולי אפילו שילשה את קוטרה. היא קצת כואבת וניתן להבחין בה. מה זה יכול ליהיות? קולגות שלי מדברים איתי על גידול ואני מחכה לתור לרופא. תודה

שלום רב, כמובן שקשה לחוות דעה ללא בדיקה אך במקום ראשון נמצאות דווקא המחלות הזיהומיות כגון דלקת של בלוטות לימפה או ציסטות צוואריות. יש להגיע לבדיקת רופא אאג. בהצלחה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.i

06/01/2010 | 08:22 | מאת: גלי

שלום בעלי נמצא בסין החל ממוצש שעבר הוא החל להרגיש כאבים בלסת התחתונה ונפיחות באזור . הוא ביקר אצל רופאת שיניים ערך צילום והתברר שזה לא מהשיניים \חנחכיים בינתיים הכאב החריף האוזן וכל צד ימין של הראש החלו לכאוב הוא חלש אתמול הנפיחות התפשתה גם ללסת השמלית אין לו פריחה או חום אך יש לו חום פנימי וחולשה. אשמח אם מישהו יוכל לומר לי מה זה יכול להיות ???.

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר