ד"ר אבי חפץ שלום

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

28/12/2009 | 12:58 | מאת: עמי סהר

כתבתי לך ב 27.12 לגבי פלואמורפיק אדינומה באונה השיטחית של בלוטת הרוק. שאלתי היא ,אני מחיפה והייתי רוצה להפגש איתך האם אתה עובד או מנתח באיזור הצפון אולי דרך מכבי מרפאה וכדומה או אפילו טלפונית נוכל לדבר. אגב לי אמרו שמדובר באישפוז של כחמישה ימים או לפחות עד שהנקז מסיים.הצלקת נראת לי גדולה וכו. אם תוכל להחזיר לי תשובה בהקדם כי יש לי תאריך לניתוח ואני בספק לגביו. אני משאיר גם טלפון על כל מקרה 0522611084 בתודה מראש עמי סהר

שלום רב, לצערי אינני מנתח בצפון אלא רק באסותא החדש ברמת החי"ל. האשפוז הממוצע שלי לאחר כריתת פרוטיד הינו יום אחד והנקז נשלף לפני השחרור.לעיתים רחוקות יומיים. ניתן להיפגש באזור המרכז. לתאום- הטלפון להלן:03-7645464 בהצלחה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.i

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר