גולה בצוואר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

26/12/2009 | 23:08 | מאת: מאיה

שבוע טוב ד"ר. כבר חצי שנה אני עוברת סדרת בירורים ובדיקות בשל כאבי ראש צוואר ,חולשה וכאבים בגפים שנמשכים כבר מעל לשנה וחצי. לפני שבועיים הבחנתי בגוש קטן -מעיין גולה [לא יותר מסנטימטר] בצוואר האחורי ,שאינו כואב. ברצוני לדעת האם יש בלוטות בעורף?? אם לא ,מה זה יכול להיות?!? יש סיבה לדאגה?? תודה רבה..

שלום רב, בלוטות לימפה מוגדלות בעורף שכיחות ביותר ובעיקר בצעירים. רובן המוחלט שפיר ורק המיעוט משמעותי. ממליץ להגיע בלדיקה כי בדיקה גופנית יכולה להספיק לקבוע האם הבלוטה מצריכה בירור נוסף או שמספיק מעקב + US. בהצלחה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.i

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר