אס בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

21/12/2009 | 21:47 | מאת: galit

בא ס צוואר התגלה אונה שמאלית 1.4ממ במרכזה קשרית הטרוגנית עם מרכיב נוזלי 1.1/0.6ממ. מדיאלי קשרית זעירה ציסטית 2.2ממ.לא נצפתה ווסקולריזציה. שרשרת היגולרית מוגדלת 2.1/0.3. ע"פ ההבחנה ממצאים יכולים להתאים ל MNG. לימפהדנופתיה בצד שמאל. מה הכוונה? אשמח לעזרה. מודאגת

שלום רב, דווקא אין כ"כ מה להיות מודאגת. MNG משמעותו הגדלה שפירה של בלוטת המגן. הגדלת בלוטת הלימפה הצווארית יכולה להיות בגדר הנורמה. מציע להגיע לבדיקה כדי לוודא שאכן הכל תקין. בהצלחה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.i

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר