חששות לגידול

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

19/12/2009 | 20:03 | מאת: ש

שלום, כבר שבוע שאני סובלת מכאב שבא בגלים באזור שן לפני אחרונה עליונה בצד שמאל של הפה, לפעמים הכאב נמצא בקדמת פתח האוזן ולפעמים באזור הרקה. רופא שיניים בדק ולא מצא כל בעיה באזור שיניים/חניכיים.לאחר צילומים. אמר שיש אצלי בפה מצב שבו השן האחרונה והתחתונה נפגשות אולם שאר השיניים לא בזמן סגירת הפה. לכן טען שכל הלחץ על השן האחרונה. ניסה לשחרר. ניסה לשייף כל מיני תלוליות שראה על השן. לא עזר. מהו השלב הבא שעליי לעשות? האם יתכן שקיים באזור גידול כלשהוא לפי מה שתארתי?

שלום רב, תסריטי אימים תמיד ייתכנו אך הרושם הינו של מחלת שיניים/לסתות ולכן הייתי ממליץ לפנות לרופא פה ולסת לבדיקה. בהצלחה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.i

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר