ממצאים של בדיקת אולטרסאונד צווארי

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

08/12/2009 | 23:24 | מאת: ר

אימי עברה בדיקת אולטרסאונד בצוואר, בתוצאות הבדיקה נכתב בין השאר שיש לה באונה השמאלית בבלוטת התריס, הסתיידות גסה בגודל 1 ס"מ. מה זה אומר?האם זה מצריך ניתוח? בתודה מראש ר

שלום רב, דווקא הסתיידות גסה פחות מטרידה אותנו מהסתיידויות עדינות. עדיין הייתי מגיע לבדיקה ולפי הממצאים שוקל דיקור וביופסיה תחת US. בהצלחה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.il

11/12/2009 | 18:36 | מאת: ר

חן חן!!!!

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר