פתח בחיך

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

07/12/2009 | 19:50 | מאת: שיר

ד"ר שלום, שמתי לב שיש לי כמו חור קטן/פתח בחיך, שלעתים קרובות אני מרגישה טעם מר יוצא ממנו. האם יש פתח או מעבר נוזלים בין האף לפה שנמצא בחיך? אני לאחר ניתוח להוצאת גידול בפרוטיס. תודה על הסבר.

שלום רב, זו אינה תופעה שכיחה וקשה לי לומר ללא בדיקה מה הבעיה. לא מאמין שיש קשר בין האף לחיך אלא אולי כיב בחיך שייתכן וגורם לטעם המר עקב הימצאות חיידקים בתוכו. בכל מקרה אם זה מתמשך מעל שבועיים-שלושה ממליץ להגיע לבדיקה. בהצלחה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.il

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר