שאלה נוספת בהמשך לתשובתך מלפני ארבעה ימים

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

06/12/2009 | 20:45 | מאת: יוסי

שלום רב, לפני מספר ימים התייעצתי איתך לגבי נפיחות בצוואר שבגינה הופנתי לביופסיה ע"י אא"ג. הרופאה אמרה שהנפיחות לא בתריס ולא בלימפה ונראה לה שמדובר בשריר ע"פ תוצאות האולטרה סאונד ולכן אין טעם לנקר. החלטתי לעשות אולטרה סאונד נוסף ליתר ביטחון. האם יש עוד משהו שאתה ממליץ עליו שעלי לעשות? מחכה לתשובתך... יוסי

שלום רב, קשה לייעץ במקרה זה ללא בדיקה.אם אכן הגוש ממקור השריר אז יש לבדוק ואם הבדיקה הגופני מתאימה לדלקת/זיהום- יש לטפל באנטיביוטיקה ומעקב צמוד. ממליץ להגיע לבדיקה עם תשובות ה US וכך תקבל חוות דעת שקולה ומקווה מרגיעה. בהצלחה. ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.il

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר