כאב ולחץ בעורף

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

02/12/2009 | 14:09 | מאת: לילי

כבר תקופה ארוכה שכואב לי בעורף מין לחץ כזה בצד ימין.אני רוצה לציין שיש לי בלוטות מאוד בולטות בכל הצוואר ומאחורי האוזניים. תחושת הלחץ גורמת לי להרגיש לפעמים כאילו שאני נחנקת ,איזה בדיקה אני צריכה לעבור והאם יש ממה להלחץ...

שלום רב, לא נשמע שיש ממה להילחץ. הייתי מגיע לבדיקת רופא אאג הן לבדיקת הגרון והן לבדיקת הצוואר. ייתכן ובהמשך יהיה צורך גם בבדיקת אורתופד אם הרושם של כאב שמקורו בשרירי העורף או בחוליות. בהצלחה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.il

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר