משחה לצלקת

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

01/12/2009 | 14:33 | מאת: ג.

שלום, יש לי צלקת די גדולה כתוצאה מניתוח פרוטיס (מהאוזן עד לצוואר). האם יש משחה כלשהי שעשוייה לעזור בטשטוש, היכן ניתן להשיגה ומה השם שלה (+ האם צריך מרשם רופא)? תודה.

שלום רב, באופן כללי יש לתת זמן לצלקת להחלים. משחה בשם "קלוקוט" אמורה לעזור לריפוי (לא ודאי) וניתן לרכוש ללא מרשם בבתי המרקחת למריחה פעמיים ביום. בהצלחה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.il

03/12/2009 | 11:24 | מאת:

האם גם לך כתוצה מהחיתוך, חנוך האוזן החלק התחתון (והמדולדל) באוזן אינו מאוכה (או מגליד), יחד עם שאר הפנים (כגון האוזן השנייה והלא מנותחת)..? והאם במקרה יצא לך לשוחח על זאת עם הרופא..? לתשובתך הודה

07/12/2009 | 19:38 | מאת: ג.

לי זה גם כן לא כל-כך מחובר, אבל בקושי שמים-לב. לי הבעייה שיותר מפריעה היא שיש הפרשה מהצלקת.

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר