בלוטות בצד ימין ושמאל

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

29/11/2009 | 11:52 | מאת: שימ

שלום אני בת 30 ולפני יום יצאו לי שתי בלוטות פנימיות ,אולי אלו בלוטות התריס ואולי אלו בעצם השקדים,כאשר אני נוגעת הן מאוד כואבות,הגרון שלי לא כואב וגם השיניים לא. ממזה זה יכול להיות, אני סובלת מכאבים בצוואר האם יש קשר ?? (היתה לי פריצת דיסק בעבר).העניין מאוד מדאיג אותי, מצפה לתגובה בהקדם, תודה...

שלום רב, צר לי אך לא אוכל לעזור יותר מידיי. לא ברור לי אפילו היכן הממצא: בלוע או בצוואר. יש להגיע לרופא אאג לבדיקה. בהצלחה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.il

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר