בלוטות לימפה ריאקטיביות

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

26/11/2009 | 18:24 | מאת: דין

בבדיקת אולטרסאונד של הצוואר ובלוטת התריס נמצא כי: "הודגמו קשרי לימפה מעט מוגדלים באזור תת-לסתי משני הצדדים. הקשרים בעלי אופי ריאקטיבי." כמה מדאיגה התוצאה? וכמה דחוף לחזור לרופא המטפל שיבדוק את העניין (יום,ימים שבועות..)? תודה..

שלום רב, הבדיקה לא מדאיגה כלל ונראה שהבלוטות חסרות משמעות. ממליץ בכל מקרה לחזור לרופא המטפל כדי לאשר את תוצאות הבדיקה. בהצלחה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.il

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר