בליטה קטנה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

26/11/2009 | 10:36 | מאת: טל

שלום רב, אני בת 25 לאחרונה הרגשתי על ידי מישוש הצוואר בליטה קטנטנה בצד הימני לפעמים שיש כאב גרון או דלקת מופיע בליטה קטנה והיא עוברת ,אבל הפעם אין לי כאב גרון רק קצת אדום, השאלה שלי מה לעשות? האם ללכת לצילום צווארי? הודה לכם עם תענו לשאלתי בהקדם תודה מראש..

שלום רב, אין צורך בצילום כלשהו אך ממליץ להגיע לבדיקת רופא אאג כדי לודא שאין צורך בבירור נוסף (מה שכנראה יקרה). במידת הצורך US הינה בדיקת הבחירה. בהצלחה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.il

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר