קברנומה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

24/03/2008 | 07:17 | מאת: דרור

שלום רב במשפחתי הקרובה נתגלו כמה מיקרים של קברנומה(סב ,דוד,בן דוד) נאמר לי שזה גנטי על ידי הרופא רציתי לדעת אם יש בדיקה לאיתור הגן (גם אם איננה בסל) ואיפה עושים אותה תודה מראש

24/03/2008 | 14:59 | מאת: ד"ר עדי בירון

מדובר בשינויי מולד בכלי דם ורידיים במערכת העצבים המרכזית היכול להופיע עם או ללא קשר משפחתי. הגן לשינוי יושב על כרומוזום 7. הרופאים העוסקים בכך אינם מנתחי ראש וצוואר אלא נוירו-כירורגים ואליהם אני מציע להפנות את שאלותיך.

27/03/2008 | 06:25 | מאת: דרור

האם אתה יודע היכן עושים בדיקה גנטית לאיתור הנשאות גם באופן פרטי אנא שלח לי שם רופא או מכון או טלפון בכדי שאוכל להתקדם בשלילת האבחנה תודה מראש דרור

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר