בלוטה ליד האוזן

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

21/07/2009 | 13:05 | מאת: א

אתמול הרגשתי בלוטה ליד אוזן ימין ,באמע האוזן ליד הבליטה הקטנה של מרכז האוזן על הלחי אבל ממש צמוד לאוזן, היא לא כואבת והרגשתי אותה במקרה, מה זה יכול להיות?

21/07/2009 | 13:45 | מאת: א

אציין כי היא לא נראית כלפי חוץ ורק בלחיצה על האיזור היא מורגשת

שלום רב, לא ניתן לתת חוות דעת רצינית במקרה זה ללא בדיקה. ייתכנו מגוון של מצבים שיגרמו למצב כזה ויהיה זה לא רציני לאבחן המצב בטלפון. אשמח לבדוק ולשמש לעזר. בהצלחה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. מומחה לניתוחי ראש צוואר, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא 03-6246624, www.headneck.co.il

11/04/2014 | 01:38 | מאת: אלינה

גם לי יש בלוטה כזאת ניראה לי זה טבעי

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר