גוש שומן בלחי

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

19/07/2009 | 20:27 | מאת: elad

היום הייתי אצל פלאסטיקאי בקשר לגוש כנראה שומן שגדל לי בלחי מתחת לעור לאחר שהתייעצתי עימו נאמר לי כי הניתוח חייב להיות חיצוני ולא פנימי (מתוך הפה ) וכי תשאר לי צלקת של 3 סנטים לפחות רציתי לדעת האם ישנם טיפולים אחרים כגון ניתוך פנימי, לייזר, שאיבה או אפילו טיפול ע"מ למנוע את הגדילה וזיהום אפשרי?

שלום רב, הטיפול המומלץ בד"כ לגוש שומני הינו כריתת הגוש. יש לבדוק את מיקומו המדוייק של הגוש לפני החלטה על האפשרות לכריתה דרך הפה. במידה והכריתה הינה דרך עור הפנים ישנו גם הסיכון לעצב הפנים וממליץ להיוועץ גם במנתח ראש צוואר על מנת לוודא שהגוש אינו קרוב לעצב זה. בהצלחה. ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. מומחה לניתוחי ראש צוואר, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא 03-6246624, www.headneck.co.il

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר