בדיקה ציטולוגית מס' C16-02095

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

28/11/2016 | 16:28 | מאת: דליה

לאחר בדיקת ניקור תחת US מאונה ימנית של בלוטת התריס+ניקור תחת US מאיסטמוס 1.קולואיד,דם,תאים פוליקולרים ופולקולים שלמים בודדים 2. קולואיד ,דם מאקרפגים, תאים פוליקולרים , פוליקולים שלמים T96000 M71620 נא עזרתך בפיענוח הבדיקה תודה מראש

שלום רב, נשמע תקין. ממליץ לפנות לרופא המטפל למעקב. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר