בלוטה בצוואר הימני

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

13/11/2016 | 03:35 | מאת: אדוה

שלום, כמה כמה חודשים שיש לי מין בלוטה קטנה בצוואר האחורי ימני. הבלוטה מתגלה רק האשר אני מטה את הראש הצידה. הבלוטה לא עולה על 1 ס"מ והיא רכה וגמישה. האם עלי להבדק? הבלוטה מופיעה אצלי כבר מעל לחצי שנה.. מימה היא נובעת? תודה מראש.

שלום רב, כמובן שמומלץ חהיבדק. רופא משפחה או אאג. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר