פיענוח mri מוח ועמוד שדרה צווארי

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

25/10/2016 | 22:34 | מאת: לנית

אלו חלק מהממצאים שקיבלתי בבדיקת הmri בגובה C4-C3 מימין בין הקרוטיס אנטרנה והוריד הגו'גולרי נגע בקוטר 12 מ"מ בסיגנל מוגבר בסדרת T2 ונמוך ב T1 המקבל האדרה לאחר הזרקת גדוליניום מזה אומר? תודה, לני

שלום רב, קשה לומר ויכול להיות הרבה דברים. מציע לבצע US איכותי של הצוואר. האופציה בהמשך הינה מעקב במידה ולא נצפה משהו מיוחד, ניקור של הממצא לביופסיה ועוד. מציע לקבוע US במקום איכותי לקבל תשובה מהימנה (כגון ג"ר בלנק באסותא 03-7645464). בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר