תוצאות US מעקב -תיקון מונח

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

23/10/2016 | 11:23 | מאת: ליאת

תיקון מונח באולטרסאונד בבדיקה מתאריך 18/10/16 אונה ימנית מכילה בתוכה 2 קשרים בעלי מרקם אקוגני ציסטי מעורב. בנוסף שכחתי לציין גם שהרופא אמר לי שבדיקות הדם שלי תקינות ואין צורך ללכת למעקב אצל אנדוקרינולוג.

שלום רב, בקשרים עד 1 סמ ההמלצה הינה אכן למעקב. מעל לזה- ניקור ואז מעקב. המעקב בד"כ ע"י אנדוקרינולוג. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר