לחץ בצדי הצוואר והגרון.

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

22/10/2016 | 13:42 | מאת: עומר כהן

יש לי אקו באוזניים. בעבר שנתיים אחורה היה לי סינוסיטיס בסיטי. בבדיקה באוזנים לא ראו עכדיו ממצא. יש לי קישריות 0.9 בשני צדי התריס. לחץ בצדי הצוואר הלסת והלחץ מאחור האקו באוזניים מפריע לי. האולטראסאונד מיולי 2016 תקין ללא שינוי צוור ןלסת. בבית שחי בסיטי ריאות צוינו בלוטות קטנות בבית שחי. ויש לי קשרית 3ממ בבסיס הריאה שמאלית. הכל קישריות. מה הכיוון לברור. תודה

שלום רב, הממצאים כולם לא נשמעים מדאיגים. הייתי ניגש לרופא המשפחה להכוונה ראשונית. מבחינת התירואיד- מעקב בלבד. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר