ציסטות בבלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

14/10/2016 | 20:00 | מאת: רוניתמ

באולטראסאונד של בלוטת התריס (שנעשה באוסטרליה) וניתן בגלל תלונות על כאב בצד השמאלי של הצואר נמצאו הממצאים הבאים: right lobe measures 1.5X1.5X1.4 cm,volume is 5.6 ml.homogeneous echotexture is demonstrates with normal vascularity.five nodules are seen in the right lobe with the largest in the upper pole measuring 4 mm in size.left lobe measures 1.8X4.3X1.2 cm,volume is 5 ml.homogeneous echotexture are normal vascularity demonstrated. isthmus has depth of 0.2 cm.the parathyroid glands are not visualised. no evidebce of cervical lymphadenopathy. עד כמה זה מצריך טיפול או מעקב? (לא יודעת לקשר אבל במקביל אובחנה כרגע עם גידול מסוג Thymomam בבית החזה. תודה

שלום רב, לא נשמע מלחיץ ולא קשור לתימומה. למעקב כ"ע אנדוקרינולוג. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר