בלוטה בצוואר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

09/10/2016 | 13:22 | מאת: בת 25

שלום אני בת 25 בריאה בדרך כלל כבר המון זמן אני לא יודעת אפילו כמה יש לי גולה בצוואר מצד ימין הרופאים אומרים שזה קשרי לימפה רגילים פשוט מצד ימין זה תת עורי ולכן זה בולט אני לא מבינה מזה ולמה זה מפריע לי אהל אני פשוט יודעת שזה שם פעמיים עשו לי אולטרסאונד לפי בקשתי ובפעמיים זה היה תקין אין בלוטות נפוחות והכל בסדר אבל אני מרגישה את זה ואם אני מרימה תראש אני קצת רואה את זה ולא מבינה איך הבדיקות תקינות אם יש שם משו .אשמח להסבר ..

שלום רב, הממצא כנראה לא נראה לרופאייך מדאיג. במידה ואינך רגועה ניתן לפנות ליעוץ אאג נוסף או לבצע US איכותי של הצוואר (ניתן בארם בטלפון: 03-7645464). בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר