בלוטות לימפה נפוחות

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

18/09/2016 | 16:53 | מאת: אבי

שלום רב, לפני כמה חודשים הבחנתי בבלוטת לימפה נפוחה בצד שמאל של הצוואר ואחכ גם כן התחילו לגדול לי בלוטות בצד ימין של הצוואר (יחסית גדולות) הלכתי לכירורג שהפנה אותי לאולטרסאונד בו נכתב סיבת הפניה : בשאלה של לימפואדנופתיה . בלוטת התריס אינה מוגדלת, בעלת מבנה אחיד . זרימת ד בתוכה אינה מוגברת . לא הודגמו בלוטות לימפה מוגדלות או פתולוגיות בצוואר משני הצדדים. כמו כן עשיתי בדיקת דם שהייתה תקינה. לפני חודש שמתי לב שיש לי עוד בלוטה מוגדלת מתחת ללסת וגם בעורף בתחילת קו השער. הלכתי לרופא והוא אמר שלא צריך לבדוק כל דבר ולהפסיק להילחץ. שאלתי היא מה דעתך שעלי לעשות האם באמת אין צורך לבדוק את הבלוטות או שעלי ללכת לרופא אחר?

שלום רב, לא ניתן ליייעץ במקרה זה. אם אינך סומך על הרופא שלך אז ממליץ לפנות לרופא נוסף. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר