בלוטה בצד שמאל של העורף

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

16/09/2016 | 15:02 | מאת: עידו

שלום רב כבר לפני כשנה או טיפה יותר יצא לי גולה בעורף בצד שמאל בדיוק על תחילת קו השיער. בהתחלה לא התייחסתי לזה אבל לאחר שזה לא חלף והתחיל להציק בעורף. ובנוסף היו כמה תסמינים כמו צמרמורות ותחושת קור באמצע הקיץ ורעד קיצוני. וגירודים שמופיעים בלי סימנים לפריחהיש או יובש. בכל הגוף ברמה שפצעתי את עצמי מרוב גירוד. אז החלטתי ללכת לרופאה אבל הייתי ממש לחוץ באותו היום כך שבכלל לא סיפרתי לה על זה. היא מיששה את הגוש בדקה שאין עוד באזור ואמרה זה קשרית לימפה אני כמעט בטוחה ושלחה אותי לבדיקות דם שאותם עשיתי אתמול. מחכה עכשיו לתוצאות ולקבוע תור אליה שוב. אני מודאג מהממצא למרות מה שהיא אמרה לי אשמח לאיזה נקודת מבט רפואית אחרת.

שלום רב, קשה לומר ללא בדיקה מה משמעות הממצא. ממליץ לחזור לרופאה שלך. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר