לאחרונה תחושה מוזרה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

17/08/2016 | 20:09 | מאת: שובל

דר שלום רב, לאחרונה אני מרגיש כמו שנכנסים לאף מים בטעות ואז מקנחים אותו,ויש מן אפקט אחכ של תחושה מוזרה באף ובין העיניים (לא יודע איך בדיוק להסביר את זה,זו ההסבר הכי טוב שיש לי),זה לא כאב ראש ממש אבל תחושה מוזרה באף ואולי בין העיניים כזה.אני המון המון שעות מול המחשה ובעבר היו לי כאבי עיניים קשים שבעקבותיהם אני עושה הפסקות של יומיים בערך ממסכים,אבל לאחרונה יש גם את התחושה המוזרה הזו שתיארתי ולא בטוח בכלל מה זה ולמי לפנות.עצה? תודה רבה

שלום רב, לא נשמע מדאיג. לבדיקת אאג. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר