הקשר בין קרינה סלולארית לגידולי ראש

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

02/08/2016 | 15:19 | מאת: אורטל

שלום רב ד"ר חפץ. ברצוני לדעת האם שימוש באוזנייה בעת שיחה בטלפון הסלולארי, מונע באופן משמעותי את סכנת הקרינה לראש או שמע נהפוכו- האוזנייה למעשה מוליכה את הקרינה לפנים האוזן ובכך מעלה את הסיכון. תודה רבה.

שלום רב, ככל הידוע- קרינה סלולרית אינה גורמת לגידולים כלשהם. יש להיוועץ במומחי קרינה אך למיטב ידיעתי זו הנחת הפעולה כיום. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר