גודש מאחורה בצוואר מצד ימין

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

03/05/2009 | 18:32 | מאת: ח.ח.

שלום גיליתי לפני שבועיים גודש בצוואר מצד ימין מאחורה נבדקתי אצל רופא משפחה אמר לי שזה צריך להעלם תוך חודש ואם לא נעלם אז נתחיל בבדיקות דם . שאלתי אותו מה המשמעות לזה הוא לא נתן לי תשובה. דרך אגב אני מבחינה גופנית תקין מאוד אין מחלות . בבקשה דחוף מה המשמעות לעניין זה למרות שהרופא הרגיע אותי אבל אני לא נרגע מה הקודש הזה אשר עלה לי תודה מראש

שלום רב, לצערי לא מכיר כ"כ תופעה של גודש בצוואר. גודש של ורידי הצוואר יכול להעיד על מחלות מסויימות כגון אנשים הלוקים באס"ק לב. יש להיבדק ע"י רופא המשפחה ולשלול מצבים אחרים בצוואר. בברכה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. מומחה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא 03-6246624, www.headneck.co.il

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר