הגדלה של בלוטות הרוק

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

27/04/2009 | 22:27 | מאת: אור

לפני כחודש וחצי התעוררתי וגיליתי ששתי בלוטות הרוק שלי מוגדלות לקראת הערב פגשתי את רופא המשפחה שבדק ואמר שאם הנפיחות לא תעבור או שתחזור לאחר מס' ימים לחזור אליו. לאחר כשבועיים שוב פעם בבוקר התנפחו בלוטות הרוק ולאחר כיום הם שוב חזרו לגודלם הטבעי. שאלתי היא : מה עלי לעשות? ולמי לפנות?

שלום רב, בלוטות רוק עלולות להתנפח ולכוא עקב ממצא שחוסם את צינור ההפרשה של הבלוטה- אבן לדוגמא. יש להיבדק ע"י רופא אף אוזן וגרון ולעיתים יש צורך בצילום לאשר האבחנה. בהצלחה. ד"ר אבי חפץ, אאג מומחה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר לפרטים נוספים: היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא טלפון: 03-6246624 www.headneck.co.il

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר