סובל מלחץ בראש, כאבי ראש ודימום באף

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

21/04/2009 | 19:07 | מאת: פלג

ד"ר שלום, לקראת השבוע האחרון שמתי לב כי כאשר אני מתכופף או מתאמץ הראש שלי מתחיל לכאוב, אני מרגיש מן לחץ על הראש שלי ( כאילו מישהו מועך אותו ) וזו לא הרגשה נעימה. בנוסף לכך יש לי גם כאבי ראש עוקבים יום אחרי יום, כמו כן, תופעה מוזרה .. אני נתקל בדם קרוש ( יבש ) בתוך האף, אני לא יודע מה בדיוק גורם לזה וזה קצת מלחיץ. הדברים הנ"ל קוראים רק לקראת השבוע האחרון, משהו שלא חוויתי בעבר. יש להזכיר כי אני סובל מאלרגיות וחולה אסטמה מגיל 0 אך לא לוקח שום תרופה שהיא. אשמח להתייחסות בעניין, תודה רבה.

שלום רב, ייתכן ומדובר בסינוסיטיס. יש לפנות לבדיקת אאג. בברכה. ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. מומחה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר לפרטים נוספים: 03-6246624 היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר- באסותא www.headneck.co.il

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר