סרטן במוח

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

15/04/2009 | 15:55 | מאת: אנהלה

לאבא שלי גילו סרטן במוח.הוא כבר במשך 4 חודשים נמצא בבית החולים כשנכנס לבית החולים עוד הצליח לתקשר זאת אומרת לדבר ללכת בצליעה ואז התחילה נסיגה גדולה לא הצליח לדבר לא הזיז את יד ימין ורגל ימין אבל פתח עיניים ואכל יפה.במשך פעמיים היה לו חיידק שטופל באנטיביוטיקה עד שהרופאים החליטו לא להמשיך את הכימוטרפיה בגלל שאחרי כל סדרת טיפולים יש לו חיידק.הרופאים החליטו לטפל בחיידק ואז להתחיל בהקרנות אבא שלי בזמן הזה עדיין תיקשר על ידי הזזת הראש חיוך.לפני שבוע החלה נסיגה רוב הזמן הוא ישן וקיבל זונדה.לפני כשלושה ימים פתח עינים ועוד הפעם נסיגה.הרופא אמרה לי שכל בדיקות הדם שלו תקינות ואין סימן לחיידק אך יש לו חום גבוה והיא אמרה שהמצב גרוע ביותר.ברצוני לציין שאבי בן 73 שאלתי היא האם למרות כל המצב הקשה האם קרו מקרים שבן אדם התאושש לאחר חום גבוה שנמשך יומיים במחלה זו?אודה לכם על תשובתכם המהירה

17/04/2009 | 10:17 | מאת: ד"ר חפץ

שלום רב, לצערי המצב אינו בתחום התמחותינו אלא נאורוכירורגי ולכן יש להתייעץ עם נאורוכירורג. אני משוכנע, בתשובה לשאלתך, שיש מקרים שהצליחו להתאושש לאחר חום גבוה במחלה זו. בברכה. ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. מומחה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר לפרטים נוספים: 03-6246624 היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר- באסותא www.headneck.co.il

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר