סרטן הגרון

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

04/04/2009 | 03:30 | מאת: אנוכי

שלום, אני בחורה בת 22 שלום רב, בשבוע וחצי האחרונים בערך השתנה לי קצת הקול ונשמע צרוד יותר-ללא סיבה ניכרת לעין. כמו כן אני מרגישה מן גוש בגרון וקשה לי לבלוע...הכאב והגוש בגרון נמצאים ממש בתחתית הגרון ולא איפה שבד"כ הגרון כואב ונראה אדום...אני גם משתעלת ללא סיבה לעיתים קרובות התחלתי קצת לחשוש מן המחלה הנוראית ורציתי לדעת מה הסיכוי שאכן חששי נכונים. כמובן שאלך לרופאת המשפחה לבדיקה שגרתיתי כביכול-אבל איך אני אדע אם באמת מדובר בתסמין נכון למחלה הנוראית? תודה רבה. רק בשורות טובות.

שלום רב, התסמונת עלולה להתאים לגרוי הגרון משני לרפלוקס (עליית חומצות קיבה וגרוי הגרון משנית לכך). בכל מקרה סרטן הגרון נדיר בגילך ובמידה אם אינך מעשנת כמות משמעותית. הייתי ממליץ על בדיקת רופא אאג כדי שירגיעך סופית! בברכה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. מומחה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר לפרטים נוספים: 03-6246624 היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר- באסותא www.headneck.co.il

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר