כרמל

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

02/04/2009 | 19:43 | מאת: האדיה

עקב לחץ באוזן וגרון פניתי לרופא ועברתי אתמול אולטראסאונד של רכמות רכות נמצא כי בלוטת לימפה מוגדלת 1.6 ס"מ מה זאת אומררת? האם זה משהו מפחיד. "גידול" או מה זה.

שלום רב, לכל אחד מאיתנו יש בלוטות לימפה בצוואר וגודל 1.6סמ אינו דווקא מעיד שהבלוטה פתולוגית. יש לבדוק את הצוואר וכן להתייחס לפרמטרים נוספים בבדיקת ה US מבלד גודל (סממנים המחשידים יותר על פתולוגיה בבלוטה). לסיכום יש לגשת לבדיקת רופא אאג. בברכה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. מומחה לכירורגיה אונקולוגית של ראש צוואר לפרטים נוספים: 03-6246624 היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר- באסותא www.headneck.co.il

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר