בלוטת הרוק-us פענוח

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

24/03/2009 | 22:46 | מאת: אילנה

אבקש פענוח אולטרסאונד:בלוטת הרוק תת לסתית מעט מוגדלת עם מרקם בלתי סדיר ללא הסתיידויות. מה זה יכול להיות? תודה

27/03/2009 | 12:35 | מאת: ד"ר אבי חפץ.

שלום רב, הממצאים לא נשמעים מדאיגים. חשוב עם זאת לדעת מה הבעיה וכיצד נמושה הבלוטה בבדיקה גופנית. ממליץ ייעוץ רופא אף אוזן וגרון. בברכה, ד"ר אבי חפץ מומחה למחלות אף אוזן וגרון. מומחה לכירורגיה אונקולוגית של ראש צוואר לפרטים נוספים: 03-6246624 היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר- אסותא www.headneck.co.il

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר