phantom smells

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

29/02/2008 | 00:33 | מאת: מאיה

בזמן האחרון אני מריחה ריח של משהו סרוף לכמה שניות מדיי פעם אבל שום דבר לא נשרף.....ראיתי באינטנט שזה יכול להיות כתוצאה מגידול בראש....האם עליי באמת ללכת להיבדק או שיכולות להיות סיבות אחרות? יש מקום לדאגה? עליי לציןן שככל הנראה אני התחלתי להריח זאת אחרי שחוויתי התקף פאניקה. אני בת 23.

29/02/2008 | 06:08 | מאת: ד"ר עדי בירון

בהחלט יתכן כחלק מתופעות חרדתיות. יחד עם זאת, על מנת לדעת שלא מדובר במשהו אחר כדאי ללכת להבדק. אם אכן מדובר בחרדה, הרי מאד יתכן שברגע שיוכח לך שאין שום גידול, הכל יחלוף. בהצלחה

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר