גידול בצוואר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

23/01/2009 | 18:25 | מאת: חן

שלום רב, אני בן 25 ולאחרונה יש לי דם באף אשר יורד לגרון ויוצא עם הליחה, כמו כן אני מרגיש כאב בצוואר עורף אשר לא תמידי אלא נפסק ולעיתים מתחיל שוב. הייתי מספר פעמים אצל רופא אא'ג אשר בדק את האף ואמר שהדימום משם. אני מתחיל לחשוש מכיוון שלפני כחצי שנה היו לי בלוטות לימפה בצאוור מוגדלות מאז לפי אולטרא סאונד לפני כחודש הן כמעט נעלמו. שאלתי היא האם יתכון גידול בצאוור ואם תוכל לפרט מספר תסמינים של גידולים בצוואר? כמו כן קראתי על גידול בתוך האף או מערות האף משהו שהבנתי שבודקים בעזרת מכשיר שמכניסים לאף - סיב אופטי. האם יתכן גידול כזה ? תודה על תשובתך, ושבת שלום

שלום רב, הרושם שבלוטות הלימפה שנעלמו אינן קשורות לעניין אך בכל מקרה מומלץ להיבדק גם בעזרת סיב אופטי לבדיקת הלוע האפי (נזופרקינס). הבדיקה מצויה אצל חלק מרופאי אאג ואצל מנתחי ראש צוואר. ד"ר אבי חפץ רופא ומנתח אאג, מומחה לכירורגיה אונקולוגית של ראש צוואר. היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר אסותא 03-6246624 www.Headneck.co.il

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר