אובדן שדה ראיה תחתון בעין שמאל

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

17/10/2012 | 21:03 | מאת: שני

מזה מספר ימים יש לי מסך מעורפל בעין שמאל, ושדה הראיה התחתון רק בעין שמאל חסום לי, כאילו שמישהו כיסה לי עם כיסוי מחצית מהעין השמאלית\ ואני לא רואה מתחת כלום. הייתי אצל רופא עיניים והוא אמר שהעדשה לא עכורה וגם הקרנית יפה. אני עדיין רואה ממש לא טוב בעין שמאל. מה לעשות? אני מרכיבה עדשות מגע שנים ויש לי מספר מינוס 10 בעין שמאל,. בנוסף יש לי כאב מעל הגבה ובלוטות לימפה מאחורי האוזניים נפוחות .

שלום רב, יש לפנות לרופא עיניים. בברכה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464 http://www.aram-ent.co.il

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר