חשד לגידול - למי פונים?
דיון מתוך פורום גידולי ראש-צוואר
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שלום, במשך שנים יש לי תחושה שונה באוזן שמאל. מרגישה שיש שם משהו בפנים. פניתי לרופאת המשפחה עם זה, ולרופא אף אוזן גרון, והם אמרו שאין לי כלום ולא שלחו אותי לבדיקות. איך אני יכולה להבדק? למי לפנות? אני חברת מכבי. תודה!
שלום רב, יש לפנות לרופא אאג מומחה למחלות האוזן. באזסותא נמצאת פרופ' לונץ, מובילה בתחום האוטולוגי בארץ. ממליץ בדיקתה. בהצלחה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464.
תודה רבה אבי על תגובתך. בינתיים הספקתי לשאול שוב את רופאת המשפחה בעניין, והיא אמרה שאם זה היה חלילה גידול, לא היתי מרגישה את אותו דבר אחרי שנים, ז"א הוא היה כבר מתפרץ. זה הסבר שמניח את הדעת לדעתך?